Deloitte Teknoloji FAST50 2016 Sonuçları Açıklandı

Deloitte Teknoloji FAST50 2016 Sonuçları Açıklandı

Deloitte Teknoloji FAST50 2016 Sonuçları Açıklandı

KOD-A EN HIZLI BÜYÜYEN ŞİRKETLER ARASINDA

 

Kod-A, Türkiye’de bu sene de en hızlı büyüyen teknoloji şirketlerinden biri olma başarısını gösterdi.

Deloitte Teknoloji Fast50 Türkiye Programı’nın 2016 yılı sonuçları 02.11.2016 tarihinde Deloitte Values House’da düzenlenen törenle açıklandı. Kod-A Bilişim, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da Türkiye’de en hızlı büyüyen teknoloji şirketlerinden biri olarak ödüle layık görüldü.

Deloitte Türkiye ortağı Tolga Yaveroğlu, konuyla ilgili açıklamasında; “Dört yıl boyunca cirosunda yüksek büyümeyi sağlamak bir şirket için istisnai bir başarıdır. Koda Bilişim’i teknolojiye verdiği önem ve pazarda uzun ömürlü olma vaadini yerine getirdiği için tebrik ediyoruz. Kendilerini Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye 2016 Programı’na giren kuruluşlar arasında görmekten mutluluk duyuyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

 

Deloitte Teknoloji Fast 50 Programı Nedir?

Program ilk olarak 1995 yılında San Jose’de uygulandı. Son 4 yılda en hızlı büyüyen 50 teknoloji şirketini belirleyen bu program şu anda Amerika haricinde 18 ülkede ve Orta Avrupa’da uygulanmaktadır. Dünyanın 37 ayrı bölgesinde 3 ayrı program halinde oluşturulan Teknoloji Fast50 Programı teknoloji, medya ve telekomünikasyon sektörlerinde yer alan şirketlerin son 5 yıldaki net satışlarındaki büyüme oranlarına göre belirleniyor. Deloitte Teknoloji Fast50 Türkiye Programı’nda yer alan şirketler, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’yı kapsayan EMEA Fast500 Programı’na da aday olmaya hak kazanıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir