Doküman/Arşiv Yönetim Yazılımı Gelirlerinde Lider Kod-A

Doküman/Arşiv Yönetim Yazılımı Gelirlerinde Lider Kod-A

Doküman/Arşiv Yönetim Yazılımı Gelirlerinde Lider Kod-A

BThaber tarafından bu yıl 20.’si düzenlenen “Türkiye’nin İlk 500 Bilişim Şirketi – Bilişim 500 Araştırması” ödül töreni, 4 Temmuz Perşembe günü İstanbul Grand Pera – Emek Sahnesi’nde; Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yrd. Ömer Fatih Sayan, Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurul Üyesi Dr. Hakan Yurdakul ve ICANN Bölge Başkan Yrd. Baher Esmat‘ın katılımıyla gerçekleşti.

Kod-ADoküman-Arşiv Yönetim Yazılımı kategorisinde üst üste 7. defa ödüle layık görüldü.nnDoküman-Arşiv Yönetim Yazılımı kategorisinde bilgileri paylaşılan dokuz şirketin 2018 yılı toplam geliri 106 milyon 670 bin TL’ye yakın gerçekleşirken, Kod-A 54 milyon TL’ye yakın geliriyle bu kategorideki açık ara liderliğini sürdürdü.nnTürkiye Merkezli Yazılım Geliştiren Firmalar kategorisinde ise geçen seneye göre bir basamak yükselerek 9. sırada yer alan Kod-A, bu sene de ilk 10’a girmeyi başardı.

Erhan Taşkın: Kendimizi sürekli yeniliyoruz.

Kod-A Genel Müdürü Erhan Taşkın, konuyla ilgili açıklamasında; “Kod-A olarak 2013 yılından bu yana Doküman-Arşiv Yönetim Yazılımı kategorisinde birinciliği kimseye kaptırmıyoruz. Kendimizi sürekli yenileyen dinamik bir yapıya sahibiz. Her zaman daha iyisini yapmak için çabalıyoruz. Başarımızda pay sahibi olan tüm çalışanlarımıza, çözüm ortaklarımıza, iş ortaklarımıza teşekkür ederiz.” dedi.

Fatih Sayan: Bilime, teknolojiye, Ar-Ge’ye ihtiyacımız var.nnTörenin açılışında konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan ise Ar-Ge olmadan yeniliğin, yenilik olmadan öncülüğün olmayacağını belirtti. Sayan; “Bilişimde öncü olmadan dünyaya yön vermek mümkün değil, dünyaya yön veren ülke olmak istiyorsak, bilime, teknolojiye, Ar-Ge’ye, yeni fikirlere ihtiyacımız var. Günümüzde bilgi teknolojileri altın çağını yaşıyor. Bu altın çağdan elde edeceğimiz kazanımlar önemli. Nihai amacımız, yenilikçilik, Ar-Ge, girişimcilik gibi olguları daha öne çıkarmak. Bunu da ancak bu teknolojileri yakından takip ederek ve etkin kullanarak yapabiliriz.” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir