Kod-A ABBYY Türkiye Teknoloji Tek Distribütörü Oldu

Kod-A ABBYY Türkiye Teknoloji Tek Distribütörü Oldu

Kod-A ABBYY Türkiye Teknoloji Tek Distribütörü Oldu

Kod-A dünyanın en gelişmiş form işleme, ICR, OCR teknoloji firmalarından biri olan ABBYY ile distribütörlük anlaşmasına imza attı. Türkiye’de daha çok FineReader adlı ürün ailesiyle tanınan ABBYY dünyanın en gelişmiş form işleme, ICR, OCR teknoloji firmalarından biri.

Bugün dünyadaki form işleme firmalarının hemen hepsi ICR motoru olarak FineReader Engine ICR motorunu kullanmakta. FineReader Engine’ı dünyanın zirvesine taşıyan bir diğer önemli konu da OCR teknolojisindeki başarısı.

Kod-A Satış Mühendisliği Müdürü Levent Engin, konuyla ilgili açıklamasında, “FineReader Engine’ın bizi en çok ilgilendiren yönü OCR’da Türkçe desteği en güçlü ürün olması. Zaten ülkemizde görüntü işleme, tarama, form işleme, OCR, ICR yazılımları/çözümleri üretip, bu alanda isim yapmış yazılım firmalarının tamamı FineReader Engine kullanmaktalar” dedi.

ABBYY Türkiye Teknoloji Tek Distribütörlüğünü çok önemsediklerini belirten Engin; “Bu sayede sektörümüzdeki lider konumumuzu pekiştirerek sektör firmalarını bir şemsiye altında toplayabilecek ve onlara destek olabileceğiz” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir