Kod-A, Bilişim Vadisi’nde Düzenlenen Konferansta Yerini Aldı

Kod-A, Bilişim Vadisi’nde Düzenlenen Konferansta Yerini Aldı

Kod-A, Bilişim Vadisi’nde Düzenlenen Konferansta Yerini Aldı

Kamu ile özel sektörü bir araya getiren Kamu Bilgi ve İletişim Teknolojileri Konferansı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı himayesindeki Bilişim Vadisi ve EFF Organizasyon tarafından 9 Ekim 2019’da düzenlendi. Gebze Bilişim Vadisi’nde düzenlenen etkinlik, 500 civarında üst düzey yöneticinin katılımı ile gerçekleşti.

Bakanlıklar, belediyeler, üniversiteler, idare başkanlıkları, sanayi ve ticaret odaları, teknoloji sağlayıcı firmalar, operatörler ve bankalar başta olmak üzere farklı sektörlerden temsilcilerin katılım sağladığı etkinlikte; Dijital Dönüşüm, Dijital Dönüşüm Yol Haritası, Endüstri 4.0, Yapay Zeka, IoT Teknolojisi ve Stratejileri, Akıllı Şehirler, Endüstriyel Akıllı Üretim, Siber Güvenlik, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu, Dijital Para Birimleri ve Teknolojileri, Son Teknoloji Deneyimleri gibi konular tartışıldı.

Ekinlikte Kod-A Bilişim, Genel Müdür Yardımcısı Aslı Seda Tura, İş Geliştirme Uzman Yardımcısı Uğur Topdemir, Kurumsal Satış Yöneticileri Nilüfer Özen ve Özlem Atalay tarafından temsil edildi. Aslı Seda Tura konuyla ilgili açıklamasında; “Kamu ve özel sektörden birçok farklı kurum ve firmaya hizmet verdiğimiz için kamu ve özel sektörü bir araya getiren böylesi etkinlikleri önemsiyoruz. Kamu Bilgi ve İletişim Teknolojileri Konferansında katılımcılara ve farklı sektörlerin temsilcilerine ürün ve hizmetlerimizi tanıtma fırsatı bulurken, kendi sektörümüzü de temsil ettik” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir