Kod-A Doküman/Arşiv Yönetimi Sektöründe Yine Pazar Lideri (2015)

Kod-A Doküman/Arşiv Yönetimi Sektöründe Yine Pazar Lideri (2015)

Kod-A Doküman/Arşiv Yönetimi Sektöründe Yine Pazar Lideri (2015)

KodA Bilişim; her yıl olduğu gibi 2015’te de Bilişim 500 araştırmasında ‘Doküman-Arşiv Yönetimi Yazılımı’ kategorisinde ilk sırada yer aldı.

Türkiyenin önde gelen ilk 500 bilişim firmasının seçildiği Bilişim 500 bu yıl 17. kez gerçekleştirildi. Temmuz 2016’da düzenlenen törenle 58 kategoriden zirvedeki firmalara ödülleri verildi.

 

Kod-A Bilişim adına ödülü alan CEO’muz Erhan Taşkın çalışmalarını ve hedeflerini şu sözlerle anlattı:

Doküman/ Arşiv Yönetim Sistemi Yazılımları; sık sık ihtiyaç duyulan arşiv verilerinin kolay ve hızlı ulaşılabilir olması noktasında terabaytlarca veriyi yönetmekte. Arşiv hizmetleriyle birlikte Elektronik Belge Yönetim Sistemleri, e-İmza, KEP gibi birçok farklı teknolojiler gerek kamu gerekse özel sektör firmaları için her geçen gün artan bir ihtiyaç olarak karşımıza çıkmakta. Bu artan ihtiyaçlarla beraber sektördeki rekabetin artacağını düşünmekteyiz. KodADoküman/Arşiv Yönetim Yazılımı kategorisinde bu yıl da geçen yıllarda olduğu gibi açık ara sektör lideri olma özelliğini korudu. KodA yazılım sektöründe İTÜ Teknokent’te bulunan Ar-Ge merkezinde uzman kadrosuyla geliştirmiş olduğu teknolojiler ve vermiş olduğu hizmetler sayesinde yurt içi ve yurt dışında prestijli ödüller kazandı ve Türkiye pazarına yön veren bir misyon üstlendi. KodA Bilişimyazılımservis bürofiziksel arşiv hizmetlerini müşterinin ihtiyaçları doğrultusunda yerinde veya İzmir Menderes’te bulunan Koda Dijital Arşiv Kent’te sağlamakta. Hedefleri yüksek, birlikte çalışılabilirliğin esaslarını ilke edinmiş bir kadromuz var. Bu da kendimizi geliştirme noktasında bizlere ivme katıyor. KodA Bilişim olarak gelişen teknolojileri yazılımlarıyla birleştirmiş sektördeki EBYS firmalarıyla entegre çalışarak müşterilerine en doğru çözümleri sunmaktayız. 2015 yılı içinde birçok büyük ve örnek projeye imza attığımızı belirtmek isteriz. Bu projeler kapsamında farklı sektörlerin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde yazılım ve proje ekiplerimizi güçlendirerek hizmet kalitemizden ödün vermeden çalışmaya devam ettik. Yurt dışına açılma noktasında hedeflerimizi bir bir gerçekleştirmeye başladık. Yakın gelecekte yurt dışından da önemli gelir elde etmeyi planlamaktayız. Türkiye ekonomisine daha fazla katkı sağlamak ve Türk bilişim sektörünü en iyi şekilde temsil etmek hedefindeyiz. Bu çalışmalarla bilişim şirketlerinin de önünü açarak katma değer sağlamaya ve sektör ihtiyaçlarına yön verme misyonumuzu sürdürmeye devam ediyoruz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir