Kod-A Eskişehir’de Ürün ve Hizmetlerini Tanıttı

Kod-A Eskişehir’de Ürün ve Hizmetlerini Tanıttı

Kod-A Eskişehir’de Ürün ve Hizmetlerini Tanıttı

BTvizyon tarafından düzenlenen “Anadolu Toplantıları” kapsamında, 26 Eylül 2019 tarihinde gerçekleşen Eskişehir etkinliğine katılan Kod-A Bilişim, ürün ve hizmetlerini bilişim sektörü profesyonelleri ve farklı sektörleri temsil eden şirket yetkililerine tanıttı.

Önde gelen bilişim firmaları ile Anadolu’nun çeşitli illerindeki firmaları buluşturmayı amaçlayan etkinlikte Kod-A Bilişim, Ege ve Akdeniz Bölge Müdürü Gürhan Hoşgör ve Proje Yöneticisi Murat Demir tarafından temsil edildi. Etkinlik kapsamında katılımcı ve ziyaretçilere yönelik bir sunum gerçekleştiren Gürhan Hoşgör; İzmir’de bulunan Kod-A Dijital Arşiv Kent’i ile arşiv, doküman ve görüntü işleme yönetim sistemi Greendocs’un son sürümünü tanıttı.

Kod-A’nın doküman arşiv yazılımında açık ara sektör lideri olduğunu belirten Hoşgör; “Kod-A Bilişim olarak fiziki ve dijital arşivleme alanında tüm hizmetleri tek elden veriyoruz. Üçüncü parti yazılımlarla entegre olabilen Greendocs bugün Türkiye’nin en büyük bilişim firmalarının da aralarında bulunduğu birçok dev firma ve kurum tarafından kullanılıyor. Bu firmaların bazılarının fiziki arşivleri de İzmir’de bulunan ve ISO 27001 Bilgi Güvenliği Sertifikasına sahip Dijital Arşiv Kentimizde korunuyor. Yazılım alanındaki gücümüzün yanı sıra, kapsamlı ve ihtiyaca bağlı esnek çözümler sunabilmemiz de bizi farklı kılıyor” diye konuştu.

Eskişehir’in Kod-A Bilişim tarafından önemli görülen bir lokasyon olduğunu ifade eden Hoşgör; “Eskişehir, Ankara ve İstanbul’a çok yakın,  başta Anadolu Üniversitesi olmak nitelikli üniversitelere sahip, potansiyeli çok yüksek bir ilimiz. Biz Eskişehir’deki bu etkinliğe katılmayı özellikle çok arzu ettik. Bugün burada farklı sektörlerde faaliyet gösteren birçok firma ve kurum yetkilisi, bilişim sektörünün profesyonelleri ve bilişime meraklı bireysel ziyaretçilerle bir araya gelme fırsatı bulduk. BT Haber tarafından düzenlenen bu etkinlikte yer aldığımız için mutluyuz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir