Kod-A Futbolda Da Şampiyon

Kod-A Futbolda Da Şampiyon

Kod-A Futbolda Da Şampiyon

3. İTÜ Arı Teknokent Futbol Turnuvası’nda şampiyonluğu Kod-A kazandı.

 

İTÜ Arı Teknokent Futbol Turnuvası, bu sene 20 takımın katılımıyla üçüncü kez düzenlendi. Oldukça çekişmeli grup ve eleme maçlarına sahne olan turnuvada Karma ve Kod-A takımları rakiplerini mağlup ederek finale yükselmeyi başardılar. İstinye Spor Tesisleri’nde 8 Temmuz akşamı yapılan final müsabakasında rakibini 4-2 mağlup eden Kod-A şampiyon oldu. Turnuvanın gol krallığını Kod-A’dan Fatih Sarıçam kazandı. Kupa organizasyonunun kapanışı Temmuz ayı içinde düzenlenecek kupa töreni ve kokteyl ile gerçekleştirilecek. Törende Kod-A’ya şampiyonluk kupası, Fatih Sarıçam’a Altın Ayakkabı ödülü ve katılımcılara plaketleri verilecek.
Kod-A Genel Müdürü ve takım kaptanı Ersin Taşkın, maçtan sonra yaptığı açıklamada “Geçen yıl finalde penaltılarla kaybettiğimiz şampiyonluğu bu yıl kazandığımız için çok sevinçliyiz. İTÜ Teknokent Futbol turnuvası İstanbul’un önde gelen bilişim şirketlerini spor ekseninde kaynaştırıyor ve meslektaşların birbirlerini tanımalarına olanak tanıyor. Ayrıca şirket içinde takım ruhunun pekişmesine yardımcı oluyor. Böylesine kapsamlı bir turnuvayı son derece başarılı bir şekilde düzenleyen organizasyon komitesini kutlarım,” dedi.
Organizasyon komitesi başkanı Oğuz Karadenizli ise, “Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz ve artık gelenekselleşen İTÜ Arı Teknokent Futbol Turnuvası her geçen yıl daha da çekişmeli maçlara sahne oluyor. Takımların kaliteleri ve kupaya verilen önem de giderek artmakta. İstanbul’un önde gelen bilişim şirketlerini sportif bir faaliyette bir araya getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Önümüzdeki yıllarda organizasyonu daha da büyütmeyi hedefliyoruz,” dedi.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir