Kod-A, Türkiye’de En Hızlı Büyüyen Sekizinci Teknoloji Firması Oldu

Kod-A, Türkiye’de En Hızlı Büyüyen Sekizinci Teknoloji Firması Oldu

Kod-A, Türkiye’de En Hızlı Büyüyen Sekizinci Teknoloji Firması Oldu

DELOİTTE TEKNOLOJİ FAST50 2011 SONUÇLARI AÇIKLANDI:

Kod-A, Türkiye’de en hızlı büyüyen sekizinci teknoloji firması oldu.

 

Türkiye’nin en hızlı büyüyen teknoloji şirketlerine Avrupa ve dünyaya açılma fırsatı sunan, firmaların son beş yıl içerisindeki gelirlerine göre belirlenen Deloitte Teknoloji Fast50 Türkiye Programı’nın 2011 yılı sonuçları 14 Kasım 2011 Pazartesi günü Ritz Carlton Otel’de düzenlenen törenle açıklandı. Kod-A, Türkiye’de en hızlı büyüyen sekizinci teknoloji firması olarak ödülünü aldı.

Deloitte Teknoloji Fast50, 1995 yılında San Jose, Kaliforniya’da kuruldu. Coğrafi bölgelere göre en hızlı büyüyen 50 teknoloji şirketini belirlemektedir. Gittikçe gelişen program, Amerika Birleşik Devletleri dışında 18 ülkede ve 1 bölgede, Merkez Avrupa, bağımsız olarak işlemektedir. Fast50 programında yerel olarak ödül kazanan firmalar, Fast500 programına otomatik olarak girmektedir.

Deloitte Türkiye TMT Lideri ve Ortağı Tolga Yaveroğlu, Teknoloji Fast50 Programı’nda yer alan firmaların değişen ekonomik koşullarda dahi bu kadar etkili bir büyümeye sahip olmalarından memnun olduklarını dile getirerek, Deloitte olarak küresel bilgi birikimi ve deneyimi teknoloji sektörünün hizmetine sunmaya devam edeceklerini söyledi. Teknoloji Fast50 Türkiye 2011 Programı firmalarının CEO’ları ile yapılan araştırmadan elde edilen sonuçları da değerlendiren Yaveroğlu, “Önümüzdeki 12 ayda CEO’lar firmalarının büyümeye devam edeceğine inanıyorlar ama bir önceki yıla göre daha az iyimserler. Ayrıca Yeni Türk Ticaret Kanunu’nun sektörü pozitif yönde etkileyeceğini ve firmalarının buna hazır olduğunu aktarıyorlar. Dolayısıyla Türk teknoloji şirketlerinin bu yıl da gösterdiği performans ve elde ettikleri başarı çok etkileyici. Bu bakımdan programda yer alan bütün şirketlerimizi kutlarım” dedi.

 

Deloitte Research TMT Global Direktörü Paul Lee ise programda yer alan teknoloji şirketlerini şimdi Deloitte Teknoloji Fast500 EMEA Programı ile yeni iş bağlantıları kurma ve yeni pazarlara açılma gibi pek çok fırsat beklediğini belirtti. Ayrıca Kod-A, 24 Kasım 2011 tarihinde Londra’da düzenlenecek the EMEA Fast 500 Award töreninde ödül almaya hak kazandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir