Türk Yazılım Şirketine Yurtdışından Bir Ödül Daha

Türk Yazılım Şirketine Yurtdışından Bir Ödül Daha

Türk Yazılım Şirketine Yurtdışından Bir Ödül Daha

Kod-A Yazılım Budapeşte’de Düzenlenen ABBYY İş Ortakları Seminerinde ödüle layık görüldü.

ABBYY Orta ve Doğu Avrupa İş Ortakları Semineri 01-06 Haziran 2008 tarihlerinde Budapeşte’de gerçekleştirildi. 50 katılımcının yer aldığı seminerin son gününde performanslarıyla başarılı bulunan iş ortakları ödüllendirildi. Toplam 4 firmanın ödül kazandığı gecede Türkiye’den Kod-A Yazılım Kurumsal ve Teknoloji Pazarında En Hızlı Büyütülen Pazar ödülünü kazandı.

2008 Yılı ABBYY Orta ve Doğu Avrupa İş Ortakları Semineri 01-06 Haziran 2008 tarihleri arasında Macaristan’ın Budapeşte kentinde gerçekleştirildi. Etkinliğe İsrail’den Macaristan’a, Rusya’dan Türkiye’ye kadar birçok ülkeden 50 iş ortağı yeklisi katıldı. Seminerde ABBYY’nin masaüstü ve kurumsal pazardaki ürünlerinin yeni sürümleri ile ilgili teknik ve satış eğitimleri verildi. Etkinliğin son gününde 2007 yılındaki performanslarına göre seçilen iş ortaklarına çeşitli kategorilerde ödülleri verildi.


Türkiye Teknoloji Distribütörü Kod-A Yazılım Kurumsal ve Teknoloji Ürünlerinde En Hızlı Büyütülen Pazar Ödülü’nü kazandı.

ABBYY Kurumsal Ürünler Orta ve Doğu Avrupa Bölgesi Direktörü Helen Tytarenko ödül konuşmasında “Türkiye pazarında uzun bir süredir bulunmakta idik. Ancak kurumsal ve teknoloji ürünleri kanadında distribütörlüğü Kod-A’ya devrettikten sonra daha ilk yılda elde ettiğimiz sonuçlar olağanüstü. İlk yılında böyle bir ödülü kazanan distribütörümüz Kod-A’yı tebrik ederiz,” dedi.
Ödülü alan Kod-A Genel Müdürü Ersin TAŞKIN “Kod-A artan bir ivmeyle her iş kolunda büyük başarılara imza atıyor. Bu başarılar sadece Türkiye pazar liderliğini değil, uluslararası başarıları da beraberinde getiriyor. Daha geçen hafta New York’taki Uluslararası Kalite Zirvesinde aldığımız ödül ve bu hafta kazandığımız ödül uluslararası arenada ülkemizi başarıyla temsil etmenin gururunu ve motivasyonunu birlikte getiriyor. Bu motivasyonla yurt dışındaki atılımlarımıza devam edeceğiz. Şu anda yıllık 300 milyon sayfalık hizmet ile servis büro sektöründe dünyanın en büyük firması konumuna ulaştık. Bu ay Londra ofisimizin açılışını tamamlayacağız. Ofisimizi Oxford Street’te açıyoruz. Bir başka deyişle büyük oynuyoruz,” dedi.
ABBYY ülkemizde Finereader adlı OCR ürünüyle tanınıyor. Bunun dışında PDF dönüştürücü, form işleme, tarama, doküman işleme gibi teknolojileriyle doküman yönetimi sektöründe kendi alanında pazar lideri konumunda.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir