Kod-A Bilişim Bursa’da Sektör Profesyonelleriyle Buluştu

Kod-A Bilişim Bursa’da Sektör Profesyonelleriyle Buluştu

Kod-A Bilişim Bursa’da Sektör Profesyonelleriyle Buluştu

BTvizyon tarafından düzenlenen “Anadolu Toplantıları” kapsamında, 16 Ocak 2020 tarihinde gerçekleşen Bursa etkinliğine katılan Kod-A Bilişim, sektör profesyonelleri, farklı sektörlerden şirket yetkilileri ve bilişime ilgi duyan ziyaretçilerle bir araya geldi.

Önde gelen bilişim firmaları ile Anadolu’nun çeşitli illerindeki firmaları buluşturmayı amaçlayan etkinlikte Kod-A Bilişim; Genel Müdür Yardımcısı Aslı Seda Gürkan, İş Geliştirme Uzman Yardımcısı Uğur Topdemir, Kurumsal Satış Yöneticileri Nilüfer Özen ve Özlem Atalay tarafından temsil edildi. Etkinlik kapsamında katılımcı ve ziyaretçilere yönelik bir sunum gerçekleştiren Aslı Seda Gürkan; Kod-A Bilişim’in İzmir’de bulunan Dijital Arşiv Kent’i ile doküman ve görüntü işleme yönetim sistemi GreenDocs’un son sürümünü tanıttı.

Doküman ve arşiv yönetim sistemlerinin iş süreçlerini oldukça kolaylaştırdığını belirten Gürkan; “Üçüncü parti yazılımlarla entegre olabilen GreenDocs, bugün Türkiye’nin en büyük bilişim firmalarının da aralarında bulunduğu çok sayıda şirket ve kurum tarafından kullanılıyor. Bu firmaların bazılarına fiziksel arşivlerini saklama noktasında da hizmet veriyoruz. İzmir’de bulunan ve ISO 27001 Bilgi Güvenliği Sertifikasına sahip Dijital Arşiv Kentimiz, sadece Türkiye’de değil, Avrupa’da bile benzerine çok az rastlanabilecek düzeyde bir tesis olma özelliği taşıyor.” diye konuştu.

Gürkan, Kod-A’nın ihtiyaca bağlı esnek çözümler sunabilme kabiliyetinin yüksek olduğunu, fiziki ve dijital arşiv alanındaki tüm hizmetleri tek elden sunabilmenin de kendilerini farklı kıldığını ifade etti.

Bursa’nın otomotiv ve tekstil başta olmak üzere sanayisi çok gelişmiş bir il olduğunu belirten Gürkan; “Bursa sahip olduğu sanayi, turizm ve tarımsal potansiyeliyle çok önemli bir şehir; kendi sektörlerinde öncü ve dev birçok şirketi bünyesinde barındırıyor. Biz de Bursa’yı çok önemsiyor ve Bursa merkezli firmalarla iş birlikteliklerimizi geliştirmek istiyoruz. Bugün burada farklı sektörlerde faaliyet gösteren birçok firma ve kurum yetkilisiyle bir araya gelme ve kendimizi anlatma fırsatı bulduk. Bursa’da olduğumuz, bu etkinlikte yer aldığımız için mutluyuz.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir